Agility

Agility 


Agility er en hundesport hvor hunden skal gjennom en hinderløype med minst mulig feil på kortest mulig tid. Det er en fartsfyllt sport, så det er masse utfordringer for både deg og hunden din. Alle hunder - av alle raser - kan delta. Minimumsalder for deltagelse er 12 mnd i klasse 1 og 2, og 18 mnd i klasse 3.


Selv om ikke alle har mål om å delta i konkurranser, så er agility en kjempefin treningsform for å skape samarbeid med hunden din. Litt usikre hunder kan oppnå bedre selvtillit om en trener agility med positiv forsterkning - noe som igjen kan hjelpe med andre ting i hverdagen.


Regler for agilitytrening:

- For å delta på EHK sine agilitytreninger må hunden ha gjennomført hinderinnlæringskurs, eller fører og hund må inneha minimum kunnskaper og ferdigheter i agility tilsvarende et hinderinnlæringskurs.


- Treningene er delt opp i nybegynner og videregående. For å legge opp treningen på best mulig måte skal man holde seg på samme gruppe, til ekvipasjen får beskjed om noe annet.


- Møt opp i god tid til treningen med ferdigluftede hunder:

Videregående møter tirsdager kl 17:15

Nybegynner møter tirsdager kl 18:55

Vi har treningstid på tirsdager fra kl. 17.00 - 22.00

Velkommen til trening!


Vi har en facebook gruppe kalt «Eidsvoll Agility». Der legges det viktig informasjon om treningen og annen aktivitet i agilitygruppa.


Kontaktperson:

Beate Omholt

Mail: Beaomho@hotmail.com

Tlf: 90734413